19 Mayıs 2010 Çarşamba

Roaccutane öncesi ve sonrası [VİDEO]

Etiketler: , , , ,

3 Yorum:

saat: 20 Mayıs 2010 01:57 , Anonymous Çağatay Gülümser dedi ki...

Doktor banada roaccutune verdi. (üstelik bepanthenide söledi bana kuruluk için sana nasıl söylemedi doktorun şaşırdım). ergenlik sivilceniz var ise sakın bu ilacı kullanmayın Sağlık meslekte okuyorum hocalarıma danıştım ve cevapları şöyleydi: roaccutane çok ağır sivilce tedavilerinde kullanılıyor baya bir yan etkisinden dolayı fazla tercih edilmiyor-ileri vakalarda- içerisinde kimyasal maddeler bulunuyor. ayrıca karaciğerin yükünü arttırıyor-dolayısıyla kalbinde- bu ne demek? bir yeri düzelteyim derken diğer tarafını bozmak... 25 yaş üzeri akneli bireyler için kullanılması gerekiyor bana göre. Ergenlikte gerçekten sivilceler geçiyor :) kullanmadım ve şuan sivilcem yok derecesinde -izler kaldı zamanla gidecek onlarda- yani tavsiye etmiyorum kullanmayın sağlığınız ile oynamayın. (düşünün nasıl bir ilaç roaccutune, zoretanin gibi akne ilaçları özel onay kağıdı ile satılıyor yani doktor sorumluluk kabul etmiyor birşey olursa o kadar vahim yani.. o ilaçları herkese vermiyorlar.)
Saygılarımla Çağatay Gülümser

 
saat: 21 Mayıs 2010 16:50 , Blogger Unknown dedi ki...

Merahabalar benim yüzümden çıkan sivilceler artık ergenlik sivilcesi değil bana göre yaşım 20 ve halen yüzümde sivilce çıkıyor özellikle traış oldugum zaman sankı yüzüm sivilce tarlasına dönüyordu bazıları diyordu traşı tersmı oluyorsun diye ama ben normal oluyordum neyse doktora gittim bana zaten en düşük olanı 20 mg verdi şu an ilacı kullanmaktayım 5 gun önce burnum kanıyordu şu anda artık burnumdaki kanalar bitti bepanthen sürüyorum ve tabi birde dudak çatlaması dışında.Bence ergenliği geçmiş kişilere tavsiyemdir bu ilaç şu anda 21 gündeyim galiba yaz etkiler azaldı sivilceler ilk gün gibi artık fazla çıkmıyor düzelme aşamasında galiba :)

 
saat: 21 Ağustos 2012 11:18 , Anonymous Roaccutane dedi ki...

Arkadaslar Roaccutane kullanmadan once kesinlikle iyi bir arastirma yapin. Yan etkilerinin ustesinden gelebileceginize inaniyorsaniz kesintisiz olmak sartiyla doktor kontrolunde tedaviye baslamalisiniz. Kaynak; www.roaccutane.gen.tr

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa